Jag har tillstånd enl. § 16 Djurskyddslagen från Länsstyrelsen i Kalmar Län

Jag är SVERAK Diplomerad uppfödare

 Jag heter Ingrid Gustavsson och jag bor i Lindsdal, en villaförort ca 10 km norr om Kalmar. Här bor jag tillsammans med min man Jan-Olof, våra f.n.tre birmakatter och Aussien Diva. Vi är pensionärer sedan drygt ett decenium. Våra tre barn är sedan länge utflugna och har egna familjer. Vi har nio barnbarn som i sin tur nu börjar flytta hemifrån.

Sedan 1985 har vi haft hundar och det började med fyra New Foundlands och efter det tre schäfrar en Jaktgolden och nu senioren Diva, som är en Australian Shepherd och kom till oss som 11-åring 2021. Jag utbildades inom Brukshundklubben till A-instruktör, tävlingssekreterare och senare figurant och testledare inom den mentala sektorn. Jag tävlade lite lydnad och bruks under några år. Nu har jag pensionerat mig från aktiv tjänst även i SBK

 Av skilda orsaker blev jag plötsligt utan hund 2003 och medan jag väntade på en ny valp, dök tanken upp att NU skulle jag skaffa katt. Jag har alltid tyckt om katter men det hade aldrig varit tillfälle att skaffa någon. Jag började att titta på raser i bokstavsordning och det tog inte så lång stund innan Birman dök upp. Jag smälte genast för dess otroliga skönhet och började leta bland annonserna på Birmasidan. I november 2003 hämtade vi hem vår första birma Amore Gatti Nemesis "Nessie"(brun) och jag blev helt betagen. Jag var bara ute efter en sällskapskatt så att hon hade svansknick var inget problem för mig. Intresset för katter ökade och 2005 kunde vi hälsa Catimon Maja(Bruntabby) välkommen. Året efter kom Possum's Yoshiko (Blå) in i vårt liv. Tanken på uppfödning började gro så smått och 1:e februari 2007 blev mitt stamnamn S*Ipajemo's registrerat. Efter det har det kommit till fler katter som bidragit till min uppfödning och fram till och med 2023 har jag haft 26 kullar. Att se en kull kattungar födas och växa upp är helt underbart. Ibland händer tråkiga saker, men för det mesta går det bra. Alla kullar tillför nya erfarenheter.