Athenas Kattungar

Till Chanels Kattungar

Athenas bebisar föddes den 3/7, tre dagar efter Chanels. Tyvärr fick det bli kejsarsnitt och nu är Athena kastrerad. Allt gick bra och både mor och barn var snart pigga.

Det här blev "Vännerkullen"31/7 Rachel tillsammans med Daisy, i Chanels kull, är två busungar. De är först på det mesta, men de andra två ligger inte långt efter. Alla fyra har börjat testa att kissa på lådan. Så här i början är det mest interessant att ta gruset i mun och smaka av. Nu har alla fyra fått smak på Babymoussen, sist ut var Hyacinth idag. 


!4/8 Det är inte lätt att ta bilder på buslingarna nu. Antingen sover eller äter de, övrig tid är det full rulle på dem och 9 av 10 bilder åker i soptunnan direkt. Sista veckan har de varit duktiga att gå på lådan och inga olyckor har skett utanför den. Alla äter "torrisar" och älskar babymoussen. Nötfärs har inte riktigt gått hem hos alla, men det är bara att prova igen.


25/9 Det har varit några oroliga veckor för Rachel. Plötsligen gick hon inte upp i vikt och  började se "ledsen" ut. Jag har fått i henne blötmat så hon har hållit samma vikt i ett par veckor nu. Jag misstänker vaccinationen eftersom det hela började efter den. Hon som var hungrigast och mest framåt har blivit mer och mer passiv. Leker lite med sina syskon men inte med någon större glädje. Hoppas det går att få hjälp på något sätt.


Varit hos vet. och alla prover var bra och hon kändes bra. Det känns ju skönt i alla fall. Fick recept på en salva att stryka i örat ?? för bättre aptit, nu hoppas jag på det.


2/10 I två dagar har Rachel ätit bra och gått upp drygt ett hekto. Nu gäller det att få henne att äta torrisar också

10/10 Rachel blev ganska bortskämd när hon inte ville äta. Matte försökte med allt möjligt och oftare än vad systrarna fick. Nu när allt är som vanligt, tycker hon att det är matdags när som helst. Hon äter torrisar nu och det är huvudsaken eftersom det alltid finns tillgängligt. Eftersom en sån här pärs gör att man knyter an på ett annat sätt och man får ett "hjärtebarn" kommer Rachel att bli kvar hos mig


14/10 Idag har vi haft kattungebesök och både Hyacinth och Phoebe blev bokade och får flytta till samma hem. De kommer att flytta till Mörbylånga efter ombesiktning.Kattunge

Kön

Färg / Mönster

Status

Ipajemo's Rachel

Hona

Blåtabby

Stannar hos mig

Ipajemo's Phoebe

Hona

Blåtabby

Såld  och har flyttat

Rachel fjorton veckor

Rachel tretton veckor

Rachel tolv veckor

Rachel elva veckor

Rachel tio veckor

Rachel nio veckor

Rachel åtta veckor

Rachel Sju veckor

Rachel sex veckor

Rachel fem veckor

Rachel fyra veckor

Rachel tre veckor

Rachel 2½ veckor

Phoebe fjorton veckor

Phoebe tretton veckor

Phoebe tolv veckor

Phoebe elva veckor

Phoebe tio veckor

Phoebe nio veckor

Phoebe åtta veckor

Phoebe sju veckor

Phoebe sex veckor

Phoebe fem veckor

Phoebe fyra veckor

Phoebe tre veckor

Phoebe 2½ veckor