R-Kullen

Tillbaka

Rishi-11-v2.jpg Ringo-12v..jpg
                           Rishi Ringo

                                                             Klicka på respektive kattunges namn så kommer du till dennes fotosida

Stamtavla/Pedigree

Den 31/10 vid 04-tiden fick Juiliana två små pojkar, Rishi och Ringo, som vägde 93 och 96 gram. Hon väckte mig inte, utan jag vaknade av att det pep vid ca 04.20. Jag upp som en raket och letade upp "legan". På botten i lektunnan hade hon fött dem. En var avnavlad och den andra hade moderkakan kvar. Den navlade hon också av själv. De var lika blöta så de hade med all säkerhet kommit tätt. Det var den första nattförlossning som skett hos mig och då är jag tacksam att det var Juiliana som födde eftersom hon är en fantastisk mamma som alltid klarar allt själv. Dessutom har hon snabba förlossningar. Jag känner mig dock lite blåst på den här förlossningen. De föddes på dygn 66.

Juiliana har haft stor hjälp av storasyster Qiwi som har skött om de små som om de vore hennes egna. Det bådar gott inför hennes mammatid,

Rishi flyttade till fam. Grem i Kalmar där han får sällskap av en birmahona. Ringo flyttade till Örebro och fam. Sandell och han får sällskap av en birmahane och tre barn. Han har bytt namn till Igor, då familjens hund hette Ringo.

Föräldrar

PC050044.jpg Katze-1.jpg
CH S*Ipajemo's Juiliana SBI a                                       CaTaLis Philanderer "Katze" SBI c21