Q-Kullen

Tillbaka

Qualie-12v..jpg Qiwi-14-v.jpg
Qualie Qiwi

Klicka på respektive kattunges namn så kommer du till dennes fotosida

Stamtavla / Pedigree

Q-kullen Föddes den 10/4 2016 på 65:e dygnet. Föräldrar är S*Ipajemo's Juiliana och DE*CaTaLis Philanderer. Det blev bara två flickor den här gången. Förlossningen gick bra och var över på 25 minuter. Juiliana har ju haft snabba förlossningar varje gång hittills. Hon sköter det med den äran så det är bara att sätta sig på händerna och titta på. Jag fuskar lite och suger nos och mun för säkerhets skull.

1:an Qualie vägde 110 gram och 2:an Qiwi vägde 98 gram vid födseln. Hon hade bra med mat och de båda gick upp i vikt direkt. Qualie är lilamaskad och Qiwi blåtabby. Eftersom jag så gärna vill ha blåtabby så blev hon kvar i katteriet.

De utveclades bra och hade bra vikter tills dess att Qiwi vid 8 veckor svalde något som fastnade i tarmen och inte ville äta. Det tog drgt två veckor innan hon åt normalt och halkade efter syrran med ca 3 hg. Hon fick vänta med vaccinationerna tills dess att hon blev helt bra. Ännu en ny erfarenhet med min kattuppfödning. Vaccinationerna gick bra den här gången, Qualie var något slö efter den 2:a sprutan, men det gick över på en dag. Hon flyttade till Alingsås och Norlids uppfödning.