F-kullen

Tillbaka

 Fideli-tolv-v..gif

 Ferdinand tetton v

Fighter-tolv.gif 

                       Fideli                     Ferdinand                      Fighter

Klicka på respektive kattunges namn så kommer Du till dennes fotosida

F-kullen föddes den 7/2 2010  på 65.e dygnet och först ur var Fideli kl. 8.46. Hon vägde 90 g. Jag trodde först att det var en pojke men fick till min glädje senare se att det var en flicka i alla fall. Som nummer två kl.10.02 kom Ferdinand med rumpan först. Han vägde 104 g. Sist men inte minst kom Fighter kl.11.45, 93g tung.

Fighter fick sitt namn eftersom han till en början hela tiden fick slåss med sin syster om maten. Hon vann och det resulterade i att han inte gick upp i vikt och fick stödmatas några dagar innan han fick tag på en egen spene. Sedan var allt frid och fröjd och de samsades bra. Ferdinand låg fast vid sin spene eller spenar och där låg han för det mesta och han gick upp  i snitt tio gram mer än sina syskon / dag. Det var hans korkek och därav namnet.

Fideli fick sitt namn efter en av min New Foundlandshund Cindies valpar.

Alla visade sig bli blåmaskade vilket jag kanske inte hade väntat mig med två bruna föräldrar men att båda var blåbärare visste jag ju.

Föräldrar till kullen är S*Ipajemo's Cornella och S*Blommingborg's Simon

 Cornella har precis som sin mor varit en utmärkt mamma som tagit väl hand om sina små och när de blivit lite större fostrat så väl som lekt med dem.

F-Kullens Stamtavla

                          Inavelsprocenten är 0,36% på 7 gen. och 1,0% på 9 gen