M-Kullen

Tillbaka

Minako-11-v.jpg Misaki-12-v..jpg Mami-11-3.jpg
Minako Misaki Mami

Klicka på respektive kattunges namn så kommer du till dennes fotosida.

M-Kullen föddes den 14/12 2014 och föräldrar är Amentis Quintella (n) och CaTaLis Philanderer (c21). Det blev fyra honor som föddes på dygn 63. Kl. 11.35 kom en liten som bara vägde 63 gram och hon klarade sig tyvärr bara knappt två dygn. Kl. 12.20 kom nr två Minako 77 gram, Misaki kom 13.55 och vägde 65 gram. Slutligen kom Mami 15.57 och var störst med 99 gram. Det var stoleksmässigt en väldigt ojämn kull och det märktes hela tiden. Mami gick i början upp dubbelt så mycket som sina systrar ca 10-12 g och de andra 5-6 g. Hon såg de första veckorna ut som om hon vore en vecka äldre. Utseendemässigt kom de små ifatt ävenom Mami vägde ca 100-150g mer.

För första gången fick jag en kull där alla har olika färger. Mami är blåmaskad och det syntes ganska tidigt. De andra tog lite längre tid att färgbestämma, men Minako visade sig vara lilatabby och den första lila som fötts i katteriet. Misaki är chokladtabby. Där fick jag besked att Quintella bär chokladgenen.

Bebisarna fick flytta in i klösträdets låda efter ca en vecka och där blev de tills det var dags att komma ut på golvet.

Quintella är en lugn och "laid back" mamma som tar väl hand omsina barn. När de hade börjat vara ute på golvet kom storasyster Juiliana och hjälpte till att passa de små. Hon försökte även stjäla någon ibland  och jag kunde hitta den utanför rummet.

Minako flyttade till Ljungby där hon fick tre birmakompisar. Misaki flyttade till Meinking's katteri i Hermanstorp och Mami flyttade tillsammans med Akleja till Kalmar.

Stamtavla