L-Kullen

Tillbaka

Limone-13-veckor.jpg  Leiko-13-veckor.jpg Leonore-13v-6d.jpg  Letizia-13-veckor.jpg
Limone  Leiko   Leonore

  Letizia

Klicka på respektive kattunges namn så kommer du till dennes fotosida.

L-kullen föddes den 8/5 2014 och föräldrar är Mementos Amaretto (b 21) och Ipajemo's Juiliana (a). Först ut var Limone kl. 9.05 86 gram, som nr 2 kom Leiko kl. 9.18 81 gram, därefter kom Leonore 9.42 72 gram och sist ut kl. 10.06 var Letizia 79 gram. Det var en normalförlossning och i mitt tycke gick det kanske en aning fort. Som förstföderska hann nog inte Juiliana riktigt med och det tog ca 1½ dygn innan hon landade som mamma. Alla barnen var pigga och igång direkt efter födelsen.

Juiliana ville hela tiden flytta runt sina bebisar och helst skulle de vara under hyllan i förrådet i källaren. Jag höll inte med och fick stänga in dem på natten. Tyvärr ville de inte ha dörren stängd så det fick bli kompostgaller. Det blev nu inget större hinder för flyttandet och det var ända fram till ca 5-6  veckor intressant hur många bebisar som skulle vara kvar i rummet på morgonen.

Limone är solid chokladmaskad, Leiko brunmaskad och båda flickorna chokladtabby.

Limone flyttade också till Karlskrona till Frida och Gustav. Leiko hamnade i Kalmar hos Ulrika. Leonore flyttade ihop med Kiseki till Nettan med Wanjeena's uppfödning i Kalmar och Letizia flyttade till fam. Wärnsby i Lund.