A-kullen

Tillbaka

Den 12/7 - 2007 föddes vår första kull på en enda individ. Det blev en liten bruntabby hona som vägde 93 g vid födseln. Hon fick namnet A'Bella Notte eftersom den mysiga veterinären som hjälpte henne till världen, sjöng Bella Notte för oss. Hon fick dras ut med hjälp av svansen som blev skadad och efter några dagar fick en bit tas bort.

A'Bella blev extra charmig med sin halva svans som hon stolt hade pekande rakt upp.

Jag hade inte tänkt behålla henne från början, fast jag tvekade många gånger. Men när hon var tolv veckor och 3 dagar gammal flyttade hon till fam. Svensson i Rälla på Öland och bytte namn till SMILLA. Hon hade då blivit en stor dam på 1790 g.

Mamma till henne är Catimon Maja och pappa är Wanjeena's Fabulous For Fun "Gusten" som jag fick låna av Nettan som har Wanjeenas katteri.

Efter att inte ha sett henne sedan hon flyttade, åkte jag över till Öland den 16/3 2009 och hälsade på. Det var så otroligt kul att få se henne och jag blev ordentligt överraskad över hur stor och tung hon blivit. Jag fotade flitigt och här nedan finns några av bilderna. Hon är väldigt lik sin mamma i uttrycket, men har fått färg och ett bredare huvud efter pappa.

A-Kullens Stamtavla

1 a'bella 4½ veckor

A'Bella Notte 4 v

4½ v Foto Anette Jonsson, Wanjeena's

a'bella söt som socker a'bella 7 veckor

Foto Anette Jonsson

7 veckor

går den att leka med 9 veckor

8 veckor

9 veckor

img_0007 img_0008

10 veckor

11 veckor

a'bella - smilla 12 veckor profilbild

12 veckor

12 veckor

smilla 1 år 8 mån

smilla

A'Bella Notte "Smilla" har hunnit bli 1 år och 8 månader och blivit en stor och kraftig hona.

smilla med lillmatte alice

.

smilla 20 mån

Här med lillmatte